Ervaring
Home Faalangst Kinderen Volwassenen (Rij) Examenvrees Wie ben ik Contact
Ervaring training

Hieronder leest u enkele ervaringen van deelnemers en ouders  over de faalangstraining.

Voor een groepstraining geldt dat de groep groot genoeg moet zijn om de training te starten. Uw kind komt op de wachtlijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn laat ik u dit zo spoedig mogelijk weten via uw e-maildres of per telefoon.
FAALANGST?

LEER ERMEE OM TE GAAN!

"Ik vond de faalangsttraining erg leuk om te doen en het leukste vond ik het misluk- recept en reclame maken voor jezelf. Ik heb er veel van geleerd en ook wist ik niet dat ik zoveel positieve eigenschappen in mij had.

Mijn ik-doosje, die ik in de training heb gemaakt staat vlak bij mijn bed. Zo kan ik er vaak naar kijken en dan voel ik mij weer blij en trots.

Dank je wel!"


"Ik durfde niets te vragen aan iemand en ook in de klas durfde ik mijn vinger niet op te steken omdat ik bang was dat de klasgenootjes mij zouden uitlachen. Zo bleef ik met vragen zitten en snapte ik soms de sommen niet. Samen met Jolanda heb ik dit probleem behandeld en we hebben we samen onze vingers opgestoken, om en om, en zoveel keer, dat ik besefte dat het echt niet gek is om iets te vragen. Sindsdien durf ik gewoon iets te vragen in de klas en het viel zelfs mijn meester op. Nu ben ik weer bij met het snappen van alle sommen. Ik ben hier echt blij mee want ik heb nu een voldoende op mijn rapport."

“Mijn dochter voelde zich al snel thuis bij de training en vond het leuk om er heen te gaan."


"Vroeger durfde ik in een winkel niets te vragen en durfde ik eigenlijk ook niet af te rekenen in een winkel.

Tijdens de training heb ik hier veel met Jolanda over gesproken en we hebben veel geoefend en ik heb daardoor veel meer zelfvertrouwen gekregen. Na de theorie kwam de praktijk. Ik kreeg geld van Jolanda om twee ijsjes te gaan bestellen en af te rekenen in het winkelcentrum.

Jolanda stond vlak bij mij in de winkel en we hadden afgesproken dat als het niet ging dat zij de bestelling zou overnemen, maar doordat ik vol zelfvertrouwen was kon ik zelf twee ijsjes bestellen en afrekenen. Deze hebben we samen in het zonnetje vol trots lekker opgegeten. Nu durf ik veel meer en winkelen is geen enkel probleem meer voor mij!"   


"Je nam alle aandacht voor haar en probeerde vanaf de eerste dag direct om haar het zelfvertrouwen terug te geven en dat was erg fijn. Jouw kwaliteiten om een kind faalangst af te nemen en zelfvertrouwen te geven waren erg fijn om te mogen ervaren."


"Verder had ik mijn zenuwen onder de knie, ze waren er eigenlijk helemaal niet.

Heel erg trots op mijzelf, weet dat ik er alles aan heb gedaan en meer als je best kan je niet doen!

Bedankt voor alle goede tips, ze hebben mij echt geholpen:)."

“Ik kan eigenlijk niet kiezen wat ik nou het leukste vond om te doen. Ik vond eigenlijk alles erg leuk om te doen, vooral het reclame maken voor jezelf vond ik erg leuk om te doen.”

Allereerst wil ik vermelden dat ik toch het idee heb dat  ….. … al meer zekerder van haar zelf wordt.  Ze kan nu ook heel goed aangeven als er wat aan de hand is, wat ze precies voelt. Voorheen kreeg ik vaak een 'weet het niet''  te horen. Ben daar heel blij mee.