Faalangsttraining voor volwassenen
Home Faalangst Kinderen Volwassenen (Rij) Examenvrees Wie ben ik Contact
Inhoud training

Ook volwassenen kunnen last hebben van faalangst en zien dit vaak als een teken van zwakte. Omdat zij dit al zolang met zich meedragen, vaak al sinds hun jeugd, denken zij dat hier niets (meer) aan te doen is en laten deze angsten hun dagelijkse leven beheersen. Zij troosten zichzelf met de gedachte dat zij nu eenmaal zo zijn.

Niets is minder waar. Ook u kunt leren omgaan met uw faalangst.


Tijdens het intake gesprek kunt u uw problemen omtrent uw faalangst aangeven maar dit kan ook tijdens onze eerste training. In de training kunnen onderwerpen aan de orde komen die u niet eerder benoemd heeft en wellicht heeft u deze vroeger diep weggestopt in uw geheugen. Wellicht lucht dit u op als dit eindelijk wordt besproken en dit kan u helpen de oorsprong van uw faalangst beter te leren begrijpen.


Ik maak voor u een passende training die aansluit op uw problematiek ten gevolge van uw faalangst.


U krijgt opdrachten mee naar huis en dit helpt u om hetgeen wat we besproken en geoefend hebben in de praktijk uit te voeren.


In het begin zult u dit nog best wel eng vinden, maar hoe meer u oefent en merkt dat het zijn vruchten afwerpt, des te groter uw zelfvertrouwen wordt.


Onderwerpen die aan de orde kunnen komen zijn:

Voor een groepstraining geldt dat de groep groot genoeg moet zijn om de training te starten. Uw kind komt op de wachtlijst te staan en zodra er genoeg aanmeldingen zijn laat ik u dit zo spoedig mogelijk weten via uw e-maildres of per telefoon.De training is inclusief:

Multomap met daarin het werkboek faalangstraining


Koffie, thee of iets fris


Coaching, ook tussen de lessen door, mocht dit nodig zijn.


FAALANGST?

LEER ERMEE OM TE GAAN!

Tarieven

Ervaring